Studio&Showroom
Az efittraining weboldal sütiket használ, hogy segítségével javítsa a felasználói élményt. A bővebb információkért kérlek olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat!
Sütik engedélyezése
nadasi_krisztian

Nádasi Krisztián

Személyi edző

Nádasi Krisztián

Bár a gyerekkoromban sokat sportoltam, de aztán abbahagytam és – a középiskolai évekre – az elhízott gyerekek táborát szaporítottam, több mint 30 kg felesleggel. 17 éves koromra ráleltem a konditermek világára és sikerült lefogynom.

Ekkor még csak eszközként tekintettem a termekre és a súlyokra. Az egyetem után úgy gondoltam mélyebben is érdekel a fitness irányvonal, így továbbtanultam ezen a vonalon. A Fitness Akadémia Fitness Instruktori, majd Személyi edző képzésén szereztem okleveleket és elkezdtem személyi edzéseket tartani. Érdekeltek a csoportos órák „funkcionálisabb” verziói is, így például a Cross training, köredzés, vagy TRX és Boot Camp. Utóbbi két edzésformához kapcsolódóan szintén edzői végzettséget szereztem.

2015 óta vagyok oktatója a korábbi alma materemnek, a Fitness Akadémiának – köredzést, felfüggesztett eszközt és más gyakorlati órákon oktatok. Hiszem, hogy egy jó edző is attól sikeres, hogy nyitott tud maradni. Így találtam rá az EMS-re is. A hatékonyságát saját magamon is tapasztaltam. Nem csak fogyás, de izomépítés, alakformálás területén is kiváló eszköz, amit az E-fit kínál – rövidebb idő alatt. Természetesen a rövidebb edzésidő nem jelent gyengébb edzést. Velem biztosan nem.

Ha megvan az elhatározásod, akkor keress bátran. Változatos, de kemény edzéseket kapsz cserébe – és az áhított célod hamarabb a tiéd, mint gondolnád.