Studio&Showroom
horvath_adrienn

Horváth Adrienn

Studió vezető, Személyi Edző

Horváth Adrienn

Óvodás korom óta az életem meghatározó része a sport és a mozgás. Az egyetem megkezdéséig több csoportos táncstílust kipróbáltam és ûztem versenyszerûen, ezek közül a jazz tánc és a hip-hop volt a meghatározó. Az érettségi után a Testnevelési Egyetemen folytattam tanulmányaimat, ahol a fitness szakirány kezdett érdekelni. Ezen a területen képeztem tovább magam, 2011-ben megszereztem a Fitness Akadémia aerobik edzõ oklevelét, majd csoportos aerobik órákat tartottam több teremben is. Az egyetemi szakdolgozat témája miatt ismerkedtem meg jobban az EMS személyi edzésekkel, ezen belül is az E-Fit-tel, ahol részt vettem az EMS edzõi oktatás megszervezésében, oktatási anyagának megírásában hazai és nemzetközi szinten is, és jelenleg is az oktató csapat tagjaként tevékenykedem.

A személyi edzések mellett folyamatosan bõvítem a tudásomat új edzés módszerekkel kapcsolatban, melyekkel mindig színessé tudom tenni az tréningeket. (TRX, G-Flex, BOSU ball, Fit ball, Trigger point foam roller, Gym-stick) Nálam mindig a célodnak, edzettségi szintednek megfelelõ edzést kapod, melynek része az étkezési és életmód tanácsadás is.

Ha szeretnél formába kerülni, várunk szeretettel bemutató stúdiónkban, ahol az állapotfelmérés után megkezdhetjük a közös munkát.