Studio&Showroom
Az efittraining weboldal sütiket használ, hogy segítségével javítsa a felasználói élményt. A bővebb információkért kérlek olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat!
Sütik engedélyezése
fodor_alexandra

Fodor Alexandra

Stúdió vezető

Fodor Alexandra

A sport mindig fontos szerepet játszott az életemben, számos különböző területét kipróbáltam: kezdetekben babaúszást, amit balett, szertorna, karate és atlétika követett. Sajnos tinédzserként felhagytam az aktív életmóddal, de szerencsémre hamar megtaláltam a visszavezető utat. Ez rádöbbentett mennyit ad a sport a mindennapokhoz, elhatároztam, akivel tehetem, megosztom ezt a nagyszerű érzést, a sportos, fit és egészséges életmód elkötelezett híveként. A Testnevelési Egyetemen szereztem diplomát, mint testnevelő-edző és atlétika szakedző. Az egészséges étkezés alappillére a kiegyensúlyozott életmódnak, így táplálkozástudomány területén szerzett tapasztalatommal segítek változatos és élvezhető értendet kialakítani.

A mottóm: a testünk az egyetlen “hely”, ahol élhetünk. Én azért vagyok, hogy ezt a “helyet” a lehető legjobbá alakítsuk és ápoljuk egyénre szabottan, céltudatosan és mégis szórakozva.

A lehető legmagasabb szinten szeretném támogatni vendégeimet céljaik elérésében, így folyamatosan tanulok, fejlesztem magam, jelenlegi mesterdiplomámat humánkineziológia szakirányban végzem. Széleskörű tapasztalataimnak köszönhetően edzéseimet változatos eszközhasználat és feladattípusok jellemzik, az edzés felépítését az együtt kitűzött céloknak megfelelően alakítom.