Studio&Showroom
Az efittraining weboldal sütiket használ, hogy segítségével javítsa a felasználói élményt. A bővebb információkért kérlek olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat!
Sütik engedélyezése
evelin

Evelin

Személyi edző

Evelin

Kislány korom óta fontos szerepet tölt be életemben a sport. Az általános iskolai éveim alatt 6 évig néptáncoltam, és ezzel párhuzamosan 13 éven át versenyszerűen úsztam is. Mindig is érdekelt az egészségügy, és edzőként is szívesen tevékenykedtem volna, így esett a választásom a gyógytornász hivatásra, amelyben a két szakirány összefonódik. 2018-ban szereztem diplomát a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karának gyógytornász szakán, jelenleg pedig a Semmelweis Egyetemen bővítem tudásom, fizioterápia mesterszakos hallgatóként. Legfőbb érdeklődési köröm a sportrehabilitáció, melyben volt is lehetőségem tapasztalatot szerezni, ugyanis két éven keresztül tartottam edzést versenyúszó gyermekek számára.

Fontosnak tartom, hogy folyamatosan tovább képezzem magam, fejlődjek és új dolgokat tanuljak a sport és a rehabilitáció területén. Rendszeres testmozgással a legtöbb mozgásszervi probléma megelőzhető, valamint gyógyításuk is csak ezáltal lehetséges.

Az edzéseket mindig a vendégeim igényeinek megfelelően alakítom ki és építem fel, mindezt változatos feladatokkal és eszközhasználattal színesítve. Tudásommal és szakmai tapasztalataimmal segítségedre lehetek, hogy elérd a célod, legyen az fogyás, alakformálás, izomerősítés vagy rehabilitáció.