Studio&Showroom
Az efittraining weboldal sütiket használ, hogy segítségével javítsa a felasználói élményt. A bővebb információkért kérlek olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat!
Sütik engedélyezése
brunecker_alexandra

Brunecker Alexandra

Személyi edző

Brunecker Alexandra

A sport már gyerekkoromban is központi szerepet töltött be, ami a későbbiekben is végig kisért. A gimnáziumi évek alatt kezdtem el csoportos aerobik órákra járni, majd bootcamp és a crossfit szerelmese lettem, térdsérülésem után kezdett el komolyabban foglalkoztatni a fitness, testépítés és ekkor határoztam el, hogy személyi edzőként szeretnék tevékenykedni, hogy másnak is segíthessek akár alakformálás, kezdés, vagy újrakezdésről legyen szó. Számomra fontos, hogy meg tudjam szerettetni a mozgást így az edzés során is igyekszem jó hangulatú, ámde hatásos edzést összerakni.

Közel 4éve tartok személyi edzéseket, az Iwinél végeztem mint fitness instruktor,személyi edző, valamint elvégeztem a sporttáplálkozási tanfolyamot , hiszen az étkezés szinte a legfontosabb eleme az egészséges életmódnak. Eljárok különböző órákra (trx,bosu,crosstréning), hogy minél változatosabb edzést tudjak biztosítani a vendégeim számára. Igyekszem folyamatosan tovább képezni magamat jelenleg is tanulok a prevenció jegyében gerinctorna és streching tanfolyamra járok.

Anyaként tudom milyen megpróbáltatásokkal jár a terhesség, és szülés után a formánk visszanyerése, de ez sem jár a mozgásról való lemondással, hozzánk elhozhatod a babádat is az edzésedre.

Szeretettel várok mindenkit az E-Fit Studio&Showroomban.