Studio&Showroom
Az efittraining weboldal sütiket használ, hogy segítségével javítsa a felasználói élményt. A bővebb információkért kérlek olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat!
Sütik engedélyezése

Felhasználási Területek

Fitnesz | Szépségápolás | Rehabilitáció

Felhasználási Területek

1. Szabadidő, hobbi

Mai rohanó világunkban, idő vagy energia hiányában egyre kevésbé figyelünk oda az egészséges táplálkozásra, a testmozgásra. Az E-Fit mindössze heti 2×20 percben segítséget nyújt mindazok számára, akik sportosabb, egészségesebb, tudatos életmódra törekszenek!

2. Fitness

A Fitness rengeteg különböző módszert és metodikát foglal magába. Bármilyen mozgásforma, aminek az a célja, hogy csinosabbá, kiegyensúlyozottabbá és egészségesebbé tegyen bennünket, maga a fitness. A testedzés fiatal és idősebb korban egyaránt fontos dolog. A rendszeres mozgás erősíti az izomzatot, javítja állóképességünket, karbantartja a testünket és segít elkerülni az elhízással járó lelki és fizikai problémákat is. Ha odafigyelünk életmódunkra nem csupán izomzatunkat, de immunrendszerünket is erősítjük.

3. Élsport

Az E-Fit már az élsportban is kiváló lehetőséget nyújt készülékei specifikus beállítási lehetőségeinek köszönhetően. Kifejezetten az élsportra optimalizálva létrehozhatóak olyan edzésprogramok, ahol akár az egyedileg, sportág-specifikusan kifejlesztett technikai ruházatban elhelyezkedő elektródák segítségével, előre programozott és ütemezett mozgásminták hozhatóak létre.

4. Rehabilitáció

Az E-Fit nem csupán a sport, mozgás terén nyújt újabb lehetőséget, de a munkahelyi rehabilitációban is sikereket ért el.

Az E-Fit Medical szériás gép elsősorban sérülések utáni rehabilitációra, valamint környezeti, munkahelyi hatások okozta rossz tartás kezelésére alkalmazható. Mindemellett a meggyengült gerinctartó és vázizmok preventív megerősítésére illetve a már kialakult kóros állapot kezelésére lett kifejlesztve. Ezen témakörön belül törekedtünk arra, hogy létrehozzunk egy olyan mobil egységet, mellyel akár a munkakörnyezetben kialakított kis (max 10 m2) területen heti egy-két alkalommal egy időben kb. 15 perc alatt két ember egyidejű kezelése megoldható legyen, speciálisan gyógytornászok által kidolgozott tartásjavító gyakorlatokkal kombinálva.