Studio&Showroom

Bemutatkozás

Az E-Fit Stúdió&Showroom prémium személyi edzést és testkezeléseket kínál mindenkinek, aki fitt, egészséges és gyönyörű szeretne maradni heti 2x20 perc ráfordítással. Ezen kívül a stúdió az E-Fit készülékek és termékek bemutatótermeként is szolgál.

Az E-Fit egy magyar fejlesztésű és gyártású teljes testes izomstimulációs edzésforma. Az edzéshez szükséges speciális technikai ruhán keresztül 10 főbb izomcsoportot stimulálunk egyszerre egy időben, így az edzésidő mindössze 20 percre rövidül. Egy hagyományos konditermi edzés, ahol a bemelegítést követően elkezdünk dolgozni külön-külön az egyes izomcsoportokra, legalább 1,5 órát igényel. Az izomstimulációval 20 perc alatt annyi izomösszehúzódás keletkezik az izmokban, mint amennyi a 1,5 órás edzésen jönne létre. Az E-Fittel az átöltözés, edzés, nyújtás és tusolás maximum egy órát vesz igénybe, így időt takaríthatunk meg.

Az izomstimulációs edzések hatékonysága az intenzív izommunkában és mellette az anyagcserefokozásban rejlik. Stimulálja a nyirokrendszert, illetve a mélyebb izomrostokat is és még az edzést követő 2-3 napban is fokozott az anyagcsere, ezáltal több kalóriát égetünk, mint egy átlagos napon.

Kipróbálnád? Jelentkezz be itt